Crefinex Bedrijfsadvies/Crefinex CF&BV is in 2006 opgericht door Nico Oreel. Crefinex is een onafhankelijk adviesbureau dat als kernactiviteiten heeft het adviseren en begeleiden van MKB-ondernemers op financieel, bedrijfseconomisch en organisatorisch gebied. Wij werken voor opdrachtgevers in het gehele land.

De oprichter heeft na zijn opleiding tot bedrijfseconoom aan de Hogere Economische School te Rotterdam ruim 20 jaar werkervaring opgedaan op het gebied van ondernemingsfinanciering en business restructuring in dienst van grote Nederlandse financiële instellingen. In 2009 heeft Nico zijn opleiding tot Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB BV) afgerond en heeft hij in 2013 met goed gevolg de TIAS/SRA opleiding Bedrijfswaardering doorlopen.

Onze belangrijkste diensten zijn:

•  Corporate finance
•  Bedrijfswaardering
•  Business restructuring
•  Bedrijfsorganisatie en coaching
•  Begeleiden van fusies en overnames, bedrijfsopvolging (zowel voor kopers als verkopers)
•  Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en het samenstellen van businessplannen

Onze missie is het door middel van hoogwaardige en resultaatgerichte zakelijke adviesdiensten succesvol begeleiden van MKB-ondernemers op de hierboven genoemde vakgebieden. Wij stellen ons hierbij als doel het bereiken van een maximale effectiviteit in de bedrijfsvoering van onze cliënten en het hierbij bevorderen van blijvend concurrentievoordeel. De afgelopen 15 jaar hebben wij voor voor meer dan 300 tevreden ondernemers, actief in diverse bedrijfssectoren, uiteenlopende opdrachten uitgevoerd.